Activiteiten

Huissen/Arnhem/Nijmegen, juni 2014 – “Verandering komt in golven” is het motto, of eerder constatering, van WijThorbecke. Maar niet alleen verandering golft af en aan, ook het actief kúnnen zijn als vrijwilligersgroep voor een moderner politiek-bestuurlijk systeem kent pieken en dalen. Momenteel beleeft WijThorbecke zo’n dal, althans, de coördinatiegroep van de club.

Wel hebben de activiteiten van de afgelopen tweeënhalf jaar geleid tot actieve projecten, zoals de denktank WijBurgers, het optuigen van de eerste Shared Value Centers, waar lokale overheden, burgers en ondernemers elkaar ontmoeten en kijken waar ze elkaar kunnen versterken, en de actieve LinkedIngroep Vernieuwing in politiek en bestuur, die WijThorbecke samen met het zeer actieve Netwerk Politieke Innovatie beheert. Onder de waterlijn is er dus volop dynamiek; net als in de rest van de samenleving.

De nieuwspagina van WijThorbecke.nl houdt u zoveel mogelijk dagelijks op de hoogte.


Zie ook

Permanente koppeling naar dit artikel: http://www.wijthorbecke.nl/activiteiten/

1 reactie

  1. Piet van Noort

    Ik denk dat WijThorbecke en de coördinatiegroep pas echt waardering en een prikkel van hun werk krijgen als een van de veranderaars succes heeft.

    Zo hopen wij, Burgercomité Kustveiligheid DCCM, rond de Hondsbossche en Pettemer Zeewering op een positieve uitspraak van de Raad van State. Een gunstige uitspraak voor natuur en milieu ten nadelen van de zandlobby zou WijThorbecke vleugels geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>